Bubnjasta mašina Skorpion 350 SDB
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

PROIZVODI: MOBILNE DROBILICE – BUBANJSKE DROBILICE

Opis proizvoda

Skorpion 350 SDB je bubnjasta mašina u obliku specjalne prikolice, namenjene za usitnjavanje drvnog otpada sa prečnikom do 250 mm.

Pogon mašine to 4-cilindarski motor sa turbo punjenjem, dizelski, hlađeni tekućinom firme Fiat sa snagom 74,8 KM ili Yanmar sa snagom 84 KM. Motor je ograđen poklopcem od poliestrovog laminata.

U mašini je primenjen sistem uvlačenja drveta koji se sastoji od ograđenoj na obrtaču zubčane rolne koja uvlači i dotiska drvo prečnika 380 mm i stola za utovar sa zubčastom gusenicom dužine 750 mm, ispred koje ima ručno sklapan poklopac za utovar. Rolnu i gusenicu napaja sistem hidrauličnih motora sa hidraulične pumpe montirane na mašini.

Sektorni sistem 2 noževa za rezanje na bubnju (jedan rez na jedan puni obrt) garantuje velike mogućnosti mašine u upoređenju do opterećenja pogonskog sistema. Bubanj, koji okružuje sito sa otvorima 30x30 ili 50x50 mm garantuje proizvodnju regularnog drvnog otpada (prema normi G30 i G50).

Prostor za utovar drveta, grlo u dimenzijama 375 x 340 mm omogućuje sečenje širokih grana i drugog kabastog drvnog otpada.

Drveni otpad se preuzima ispod sita pomoću dva pužasta prenosnika u ispusni ventilator i pomoću njega je izbacivan kroz ispusnu cev. Primenjena ispusna cev montirana je na pužastoj okretnici pomoću koje, lakše je upravljati pravcem ispuštanja otpada u opsegu ugla 360°.

Mašina za drobljenje Skorpion 350 SDB poseduje evropsku homologaciju koja omogućuje registrovanje mašine i dozvolu za saobraćaj. Konstrukcija mašine montirana je na jednoosovinskom šasiju, opremljenom u inercijalnu i parking kočnicu a takođe kuku (kugličastu ili sa okcem) za šlepovanje. Oblik mašina, specijalna prikolica,  omogućuje  brzo premeštanje između radnih lokacija.

Skorpion 350 SDB opremljen je u moderno putno osvetlenje LED.

Skorpion 350 SDB standardno je opremljen u najmoderniji u Evropi sistem No-stress. Sistem taj automatski sprečava pretovar pogonskog sistema zahvaljujući vremenskom zaustavljanju sistema za utovar. Sistem pozvoljava na mnogo jednostavan način promeniti opcije rada mašine i prilagoditi ih individualnim potrebama. Program nazvan:  „krupno drvo” i „sitno drvo” omogućuje brzu promenu načina rada uređaja. Tako da je mnogo jednostavno prilagoditi rad mašine aktualno usitnjavanom materijalu, zahvaljujući čemu raste njegova efikasnost. Sistem taj je ugrađen u brojač moto/satova.

Otpadni drvni materijal može da se nameni za energetski materijala za sagorevanje, sirovinu za proivodnju ploča za nameštaj ili za dalju preradu u mlinovima młotkowych.

Nabavka mašine sa sečenje drva Skorpion 350 SDB je optimalno rešenje za firme i preduzeća, koje razvijaju svoje poslovanje u modernom i ekološkom pravcu.

 

Tečnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 350 SDB

Dimenzije (dužina x širina xvisina) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Težina [kg] 2470
Prečnik materijala [mm] deblo do 250
Količina noževa (zavisno od verzije bubnja za sečenje) [kom.] 2 za rezanje + 1 za potporu
Brzina podavanja [mb/min] do 21
Efikasnost sitnjenja zrębkowania [m3/h] do 16
Širina komada  zrębka [mm] do 28 mm zavisno od materiaala
Način podavanja rolna i gusenični uvlakač hidraulički pogon
Prečnik bubnja [mm] 520
Dimenzije grla (šir. x vis.) [mm] 375 x 340
Sito - oko [mm] 30x30 ili 50x50
DZINĒJA TEHNISKIE DATI
Model motora FPT F32MNTX20
YANMAR-4TNV98T
Zapremina [cm3] 3200
3319
Snaga motora [KM] 88
84
Vrsta hlađenja tekućina
Vrsta goriva dizel
Zapremina rezervoara goriva [l] 60
Palenje električno
()* - Dimenzije u radni položaj tokom rada.

 

Standardna oprema:
  • Rezervni točak.
  • Ispusna cev sa spužastim okretačem 360°, deflektor.
  • Moderno putničko osvetlenje LED.
  • Sopstven hidraučni sistem .
  • Sistem protiv prekomernog opterećanja No–stress sa brojačem motosatova.
 

POSTAVITE PITANJE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane