Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

PROIZVODI: MOBILNE DROBILICE – BUBANJSKE DROBILICE

Opis proizvoda

Skorpion 350 SDB je bubnjasta mašina u obliku specjalne prikolice, namenjene za usitnjavanje drvnog otpada sa prečnikom do 250 mm.

Pogon mašine to 4-cilindarski motor sa turbo punjenjem, dizelski, hlađeni tekućinom firme Yanmar, sa snagom 84 KM. Motor je ograđen poklopcem od poliestrovog laminata.

U mašini je primenjen sistem uvlačenja drveta koji se sastoji od ograđenoj na obrtaču zubčane rolne koja uvlači i dotiska drvo prečnika 380 mm i stola za utovar sa zubčastom gusenicom dužine 750 mm, ispred koje ima ručno sklapan poklopac za utovar. Rolnu i gusenicu napaja sistem hidrauličnih motora sa hidraulične pumpe montirane na mašini.

Sektorni sistem 2 noževa za rezanje na bubnju (jedan rez na jedan puni obrt) garantuje velike mogućnosti mašine u upoređenju do opterećenja pogonskog sistema. Konstrukcija noževa omogućuje njihovo oštrenje u toku korišćenja sa nominalne dužine čak za 55 mm produžujući ovim putem njihov život. Bubanj, koji okružuje sito sa otvorima 30x30 ili 50x50 mm garantuje proizvodnju regularnog drvnog otpada (prema normi G30 i G50).

Prostor za utovar drveta, grlo u dimenzijama 375 x 340 mm omogućuje sečenje širokih grana i drugog kabastog drvnog otpada.

Drveni otpad se preuzima ispod sita pomoću dva pužasta prenosnika u ispusni ventilator i pomoću njega je izbacivan kroz ispusnu cev. Primenjena ispusna cev montirana je na pužastoj okretnici pomoću koje, lakše je upravljati pravcem ispuštanja otpada u opsegu ugla 360°.

Mašina za drobljenje Skorpion 350 SDB poseduje evropsku homologaciju koja omogućuje registrovanje mašine i dozvolu za saobraćaj. Konstrukcija mašine montirana je na jednoosovinskom šasiju, opremljenom u inercijalnu i parking kočnicu a takođe kuku (kugličastu ili sa okcem) za šlepovanje. Oblik mašina, specijalna prikolica,  omogućuje  brzo premeštanje između radnih lokacija.

Skorpion 350 SDB opremljen je u moderno putno osvetlenje LED.

Skorpion 350 SDB standardno je opremljen u najmoderniji u Evropi sistem No-stress. Sistem taj automatski sprečava pretovar pogonskog sistema zahvaljujući vremenskom zaustavljanju sistema za utovar. Sistem pozvoljava na mnogo jednostavan način promeniti opcije rada mašine i prilagoditi ih individualnim potrebama. Program nazvan:  „krupno drvo” i „sitno drvo” omogućuje brzu promenu načina rada uređaja. Tako da je mnogo jednostavno prilagoditi rad mašine aktualno usitnjavanom materijalu, zahvaljujući čemu raste njegova efikasnost. Sistem taj je ugrađen u brojač moto/satova.

Otpadni drvni materijal može da se nameni za energetski materijala za sagorevanje, sirovinu za proivodnju ploča za nameštaj ili za dalju preradu u mlinovima młotkowych.

Nabavka mašine sa sečenje drva Skorpion 350 SDB je optimalno rešenje za firme i preduzeća, koje razvijaju svoje poslovanje u modernom i ekološkom pravcu.

 

Tečnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 350 SDB

Dimenzije (dužina x širina xvisina) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*[A]
4250 (4860)* x 1990 x 2530 [B]
Težina [kg] 2470
Prečnik materijala [mm] deblo do 250
Količina noževa (zavisno od verzije bubnja za sečenje) [kom.] 2 za rezanje + 1 za potporu
Brzina podavanja [mb/min] do 21
Efikasnost sitnjenja zrębkowania [m3/h] do 16
Širina komada  zrębka [mm] do 28 mm zavisno od materiaala
Način podavanja rolna i gusenični uvlakač hidraulički pogon
Prečnik bubnja [mm] 520
Dimenzije grla (šir. x vis.) [mm] 375 x 340
Sito - oko [mm] 30x30 ili 50x50
DZINĒJA TEHNISKIE DATI
Model motora YANMAR 4TNV98T
Zapremina [cm3] 3319
Snaga motora [KM] 84
Vrsta hlađenja tekućina
Vrsta goriva dizel
Zapremina rezervoara goriva [l] 60
Max. potrošnja goriva [l/h] 13
Palenje električno
()* - Dimenzije u radni položaj tokom rada.

 

Standardna oprema:
  • Rezervni točak.
  • Ispusna cev sa spužastim okretačem 360°, deflektor.
  • Moderno putničko osvetlenje LED.
  • Sopstven hidraučni sistem .
  • Sistem protiv prekomernog opterećanja No–stress sa brojačem motosatova.
 

POSTAVITE PITANJE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane