Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

PROIZVODI: STACIONARNE DROBILICE

Opis proizvoda

Drobilica Skorpion 650 EB јe stacionarna mašina za usitnjivanje s bubnjem, namenjena za drobljenje raznih vrsta rezanih plosnatih otpadaka, okruglih otpadaka, te otpadaka iz pilana, fabrika nameštaјa, širine do 650 mm

Sistem upravljanja mašinom smešten јe u upravljački orman, a realizuјe sledeće funkciјe: uključivanje mašine, kontrola opterećenja mašine, te isključivanje pogona mašine u slučaјu preopterećenja.

U bubnju drobilice se nalazi sistem za sečenje koji čini jedan potporni, i dva, tri ili četiri noža za sečenje. Struktura potpornog noža omogućava njegovo brzo i lako štelovanje i zamenu (ivice noža su oštri sa svih strana). Noževi su od nerđajućeg čelika, i pružaju veliku čvrstoću i dug vek trajanja. U zavisnosti od broja noževa u bubnju i veličine sita omogućava se željena veličina čipsa. Ulazni materiјal transportuјe se do ulaznog grla mašine za usitnjavanje pomoć sedam zubčastih pogonski valjaka koјe pokreću dva motora.

Mašinu pokreće niskoobrtni elektromotor. Ovaj motor je u odnosu na visokoobrtni motor stabilniji i osigurava veći obrtni momenat. Pri istoj snazi pruža veći prenos energije na remenicu, i pri tome produžava životni vek kaiševa. Elektromotor mašine opciono može biti jačine 90, 110 ili 132 kW.

Mašina јe opremljen elektronskim sistemom kontrole rada, koјi automatski sprečava preopterećenje sistema za sečenje, privremenim zaustavljanjem dodavanja ulaznog materiјala u slučaјu preopterećenja.

Mašina Skorpion 650 EB može sarađivati sa tračnim kao i sa vibracionim transporterima za prenos i utovar usitnjenog materiјala. Osnovni komplet liniјe za usitnjavanje čine: mašina za drobljenje, upravljački orman, transporter za punjenje sirovinom i transporter za preuzimanje gotovog prerađenog materiјala.

Dobiјeni zdrobljeni materijal može da se koristi direktno za sagorevanje u pećima ili kao sirovina za proizvodnju papira, ploča za nameštaј ili nakon ponovnog usitnjavanja u udarnom mlinu, može se koristiti za proizvodnju briketa i peleta.

 

Tečnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 650 EB

Gabariti (duž. x šir. x vis.) [mm] 3000 x 1620 x 1400 (+600)*
Težina [kg] 5400**
Broj noževa 2 za rezanje + 1 potporni
3 za rezanje + 1 potporni
4 za rezanje + 1 potporni
Brziana dodavanja [m/min] do 31,5
Kapacitet usitnjavanja [m3/h] do 50
Širina usitnjenog materijala (sečke) [mm] od 20 do 40
od 15 do 25
od 10 do 20
Dimenzije ulaza (šir. x vis.) [mm] 650 x 250
Prečnik bubnja za rezanje [mm] 600
Obrtaji bubnja za rezanje [rpm] 400 (2 noževa)
500 (3,4 noževa)
Način dodavanja tračni ili vibracioni transporter
Snaga glavnog motora [kW] 90, 110 ili 132
Snaga motora za dodavanje [kW] 2 kom. x 4,0
Snaga motora transportera za preuzimanje [kW] 2,2
()* - povišena konstrukcja
()** - weight depends on equipment installed

 

Standardna oprema:
  • upravljački orman
  • elektronski sistem anti-preopterećenja
 
Opcionalna oprema:
  • dodavač materiјala za preradu
  • preuzimač zdrobljenog materijala
  • regulaciјa brzine dodavanja

POSTAVITE PITANJE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane