TEKNAMOTOR, drobljenje drva, ciperi, drobilice za drvo, mlevenje drva, drobljenje grana, usitnjivač za grane, sekačica za grane, sečkalice, mlevenje grana,seckalica, freza za panjeve, mašina za krčenje, kosačica, šumske mašine, kosilice, mašine za brikete, mašina za pelete, usitnjivači grana, drobilice grana, liniјa za proizvodnju briketa i peleta, mlinovi, otpadi
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

O preduzeću

Teknamotor je osnovana 1992 godine.

Višegodišnje iskustvo i kvalitet su nas doveli među vodeće kompanije koje se bave proizvodnjom mašina za obradu drveta.

Mi proizvodimo:

  • Sertifikovane mobilne drobilice na disk i bubanj za drobljenje drvnih otpadaka
  • Stacionarne drobilice na disk i bubanj za drobljenje drvnih otpadaka sa opremom, uključujući trake, vibracione stolove i transportne sisteme (nosači, vibracioni stolovi) u različitim dužinama i širinama, prilagođeno individualnim potrebama kupaca.
  • Mlinovi čekićari za drvnu sečku i slamu.
  • Freze za ravnanje panjeva nakon seče stabala.


Iskustvo stečeno u dugogodišnjoj proizvodnji  drobilica nam omogućava da izađemo u susret i individualnim željama naših kupaca. Zahvaljujući visokostručnom kadru i bliskoj saradnji sa klijentima, u mogućnosti smo da proizvedemo mašine prilagođene individualnim potrebama kupaca. Visok kvalitet i pouzdanost naših mašina čini usluge koje one pružaju našim poslovnim partnerima još atraktivnijim.

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane