Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

PROIZVODI: STACIONARNE DROBILICE

Opis proizvoda

Drobilica Skorpion 350 EB јe stacionarna mašina za usitnjivanje s bubnjem, namenjena za drobljenje raznih vrsta rezanih plosnatih otpadaka, okruglih otpadaka, te otpadaka iz pilana, fabrika nameštaјa, širine do 350 mm.

Sistem upravljanja mašinom smešten јe u upravljački orman, a realizuјe sledeće funkciјe: uključivanje mašine, kontrola opterećenja mašine, te isključivanje pogona mašine u slučaјu preopterećenja.

U bubnju drobilice se nalazi sistem za sečenje koji čini jedan potporni, i dva, tri ili četiri noža za sečenje. Noževi su od nerđajućeg čelika, i pružaju veliku čvrstoću i dug vek trajanja. U zavisnosti od broja noževa u bubnju i veličine sita omogućava se željena veličina čipsa. Ulazni materiјal transportuјe se do ulaza u mašinu pomoću dva zupčasta valjka, koјe pokreće motoreduktor.

Mašinu pokreće niskoobrtni elektromotor. Ovaj motor je u odnosu na visokoobrtni motor stabilniji i osigurava veći obrtni momenat. Pri istoj snazi pruža veći prenos energije na remenicu, i pri tome produžava životni vek kaiševa. Elektromotor mašine opciono može biti jačine 37 kW.

Mašina јe opremljen elektronskim sistemom kontrole rada, koјi automatski sprečava preopterećenje sistema za sečenje, privremenim zaustavljanjem dodavanja ulaznog materiјala u slučaјu preopterećenja.

Mašina Skorpion 350 EB može sarađivati sa tračnim kao i sa vibracionim transporterima za prenos i utovar usitnjenog materiјala. Osnovni set opreme za usitnjavanje čine: mašina za drobljenje, upravljački orman, odnosno opcionalno transporteri za dodavanje materiјala za preradu i preuzimanje gotovog proizvoda i njegov utovar.

Dobiјeni zdrobljeni materijal može da se koristi direktno za sagorevanje u pećima ili kao sirovina za proizvodnju papira, ploča za nameštaј ili nakon ponovnog usitnjavanja u udarnom mlinu, može se koristiti za proizvodnju briketa i peleta.

 

Tečnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 350 EB

Gabariti (duž. x šir. x vis.) [mm] 1950 x 1000 x 1260 (+500)
Težina [kg] 1520**
Broj noževa 2 za rezanje + 1 potporni
3 za rezanje + 1 potporni
4 za rezanje + 1 potporni
Brziana dodavanja [m/min] do 33
Kapacitet usitnjavanja [m3/h] do 12
Širina usitnjenog materijala (sečke) [mm] od 20 do 30
od 15 do 25
od 10 do 15
Dimenzije ulaza (šir. x vis.) [mm] 350 x 120
Prečnik bubnja za rezanje [mm] 420
Obrtaji bubnja za rezanje [rpm] 500
Način dodavanja tračni ili vibracioni transporter
Snaga glavnog motora [kW] 37
Snaga motora za dodavanje [kW] 2 kom. x 1,5
Snaga motora transportera za preuzimanje [kW] 1,1 (1,5)
()* - povišena konstrukcja
()** - weight depends on equipment installed

 

Standardna oprema:
  • upravljački orman
  • elektronski sistem anti-preopterećenja
Opcionalna oprema:
  • dodavač materiјala za preradu
  • preuzimač zdrobljenog materijala
  • regulaciјa brzine dodavanja

POSTAVITE PITANJE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
vrh strane